Saat 12:00 ' a Kadar Geçilen Siparişler Aynı Gün Çıkmaktadir.
İyi Satışlar Dileriz
İyi Satışlar Dileriz
Ürün Nedir?
Ebru Altıköşe Başlı Trifon Vida 8x120, özellikle kalın ve büyük ahşap parçaların birleştirilmesinde kullanılan, güçlü ve güvenilir bir bağlantı elemanıdır. Adından da anlaşılacağı gibi altıgen başlı bir yapıya sahiptir ve ahşap içerisine kolayca girebilen, keskin dişlere sahiptir. Bu sayede ahşap parçaları sıkıca bir araya getirir ve sağlam bir bağlantı oluşturur.
Ürünün Özellikleri
- Malzeme: Genellikle karbon çeliğinden üretilir ve paslanmaya karşı dayanıklı bir kaplama ile kaplanır.
- Baş Tipi: Altıköşe başlıdır. Bu sayede anahtar veya tornavida ile kolayca sıkılabilir veya gevşetilebilir.
- Boyutlar:
- 8: Vidanın çapını (mm) ifade eder.
- 120: Vidanın toplam uzunluğunu (mm) ifade eder.
- Dişler: Kendiliğinden delici özelliği olan keskin dişlere sahiptir. Bu sayede ahşapta önceden delik açmaya gerek kalmadan vida kolayca ilerler.
Ürünün Avantajları
- Güçlü bağlantı: Kalın ve büyük ahşap parçaları bile sıkıca bir araya getirerek sağlam bir bağlantı oluşturur.
- Kolay montaj: Kendiliğinden delici özelliği sayesinde önceden delik açma işlemi gerektirmez.
- Dayanıklılık: Paslanmaya karşı dayanıklı kaplaması sayesinde uzun ömürlüdür.
- Çok yönlü kullanım: Büyük ahşap yapılar, paletler, kalın ahşap levhalar gibi birçok alanda kullanılır.
Kullanım Alanları
- Büyük ahşap yapılar: Ahşap evler, hangarlar, pergolalar gibi büyük yapıların inşaatında.
- Palet yapımı: Özellikle ağır yük taşımak için kullanılan büyük paletlerin üretiminde.
- Kalın ahşap levhalar: Kalın ahşap levhaları birleştirmek veya ahşap yüzeylere başka malzemeler sabitlemek için.
Ebru Markası
Ebru, Türkiye'de bağlantı elemanları konusunda tanınmış bir markadır. Ürünlerinin kaliteli ve güvenilir olmasıyla bilinir. Ebru ürünleri, genellikle inşaat ve sanayi sektöründe tercih edilir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
- Uygun boyut: Kullanacağınız ahşap malzemenin kalınlığına ve vidanın gireceği deliğin çapına uygun boyutta bir vida seçmelisiniz.
- Malzeme uyumu: Vida, kullanacağınız ahşap türü ile uyumlu olmalıdır.
- Sıkma torku: Vidayı aşırı sıkmaktan kaçınmalısınız, çünkü bu hem vidayı hem de ahşabı zarar görebilir.
- Ön delme: Çok kalın ahşaplarda, vidanın daha kolay ilerlemesi için önceden küçük bir pilot delik açılması tavsiye edilir.
Özetle
Ebru Altıköşe Başlı Trifon Vida 8x120, özellikle kalın ve büyük ahşap projeler için ideal bir bağlantı elemanıdır. Güçlü yapısı ve uzun boyu sayesinde sağlam ve dayanıklı bir birleşim sağlar.
Benzer Ürünler
Son Gezdikleriniz
Beyaz Kanallı Çelik Beton Çivisi 5x70 100 adet
TGHR-OZK-ÇÇ002570
Ürün Tanımı:
Ürün Tipi: Beyaz kanallı çelik beton çivisi, beton, tuğla ve diğer sert yüzeylere sabitleme işlemlerin..
Klips, Menteşe, Ayağı Çivisi 9mm Çelik - Siyah 100gr
TGHR-CNT-6748839437SYP
Ürün Adı: Klips, Menteşe, Ayağı Çivisi 9mm Çelik - Siyah
Ağırlık: 100 gram
Detaylı Açıklama:
Malzeme ve Kaplama: ..
Klips, Menteşe, Ayağı Çivisi 7mm Çelik - Siyah 100gr
TGHR-CNT-1892235135SYP
%100 Yerli ÜretimSağlam Dayanıklı MalzemeKaliteli İşçilikDekoratif ve ŞıkUzman Yorumu:Fiyatına göre gayet sağlam b..
