Saat 12:00 ' a Kadar Geçilen Siparişler Aynı Gün Çıkmaktadir.
İyi Satışlar Dileriz
İyi Satışlar Dileriz
Tomax SDS Ağaç Delme Matkap Ucu 16x500, ahşap, sunta, MDF gibi ahşap malzemelerde büyük çaplı delikler açmak için özel olarak tasarlanmış bir matkap ucu türüdür. Özellikle inşaat, mobilya üretimi ve ahşap işleme sektörlerinde sıklıkla kullanılır.
Ürünün Özellikleri ve Kullanım Alanları:
- SDS Plus Bağlantı: Çoğu elektrikli matkap ve rotomatlarla uyumlu olan standart SDS Plus bağlantı sistemine sahiptir. Bu sayede kolayca takıp çıkarabilirsiniz.
- Büyük Çap: 16 mm çapıyla ahşap malzemelerde geniş çaplı delikler açmanıza olanak tanır.
- Uzun Gövde: 500 mm uzunluğuyla derinlere ulaşarak uzun vida veya dübel için delik açma imkanı sunar.
- Dayanıklı Malzeme: Yüksek kaliteli çelikten üretildiği için darbelere karşı dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür.
- Keskin Uç: Ahşap malzemelerde temiz ve düzgün kesimler yapar.
- Profesyonel Kullanım: Hem amatörler hem de profesyonel marangozlar tarafından tercih edilir.
Teknik Özellikler:
- Çap: 16 mm
- Toplam Uzunluk: 500 mm
- Malzeme: Yüksek kaliteli çelik
Kullanım Alanları:
- Ahşap Malzemelerde Delme: Ahşap kirişler, döşemeler, mobilyalar
- Büyük Çaplı Delikler: Elektrik tesisatı, boru tesisatı gibi uygulamalar için büyük çaplı delikler açma
- Ahşap Yapılar: Ahşap evler, ahşap köprüler gibi yapılarda
Kullanım Önerileri:
- Doğru Alet Seçimi: Matkabınızın gücü ve matkap ucunun çapı işin gerektirdiği özelliğe uygun olmalıdır.
- Düşük Devırda Başlayın: Matkabı yavaş hızda çalıştırarak deliğe giriş yapın. Daha sonra devir hızını artırabilirsiniz.
- Soğutma: Uzun süreli kullanımda matkap ucunun ısınmasını önlemek için ara sıra çalışmayı durdurun.
- Keskinleştirme: Matkap ucu köreldiğinde performansı düşer ve daha fazla güç harcar. Düzenli olarak keskinleştirin.
Tomax Markası Hakkında
Tomax, Türkiye'de inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe uzun yıllardır güvenilir bir marka olarak bilinir. Kaliteli ve dayanıklı ürünleriyle profesyonellerin ve DIY meraklılarının tercih ettiği bir markadır.
Özetle, Tomax SDS Ağaç Delme Matkap Ucu 16x500, ahşap işleme işlemlerinizde büyük çaplı delikler açmak için ideal bir alettir. Doğru kullanım ve bakım ile uzun ömürlü bir kullanım sağlayacaktır.
Benzer Ürünler
Son Gezdikleriniz
61171 - Sürmene Parlak Şef Bıçağı 18 cm - Polisajlı
TGHR-SR61171
Genel Özellikler:
Ürün Adı: Sürbısa 61171
Tür: Şef Bıçağı
Model: 61171
Uzunluk: 18 cm
Tasarım ve Yapı:..
STC-C802 AA-AAA-9V Uyumlu 4lü Pil Şarj Aleti
TGSR-53
AA - AAA - 9V Pil Şarj Aleti
STC-C802 Özellikleri
İşlev : Pil Şarj Aleti
Giriş : AC 100 - 240 Volt, 50/60Hz 4 W
..
Eberle Blitz Düz Ahşap Plastik Kıl Testere Ağzı No:5 - 144 Adet
TGHR-EL-EBBLD5GR
Profesyonel Kalitede Kesim İşleriniz İçin
Eberle Blitz Düz Ahşap Plastik Kıl Testere Ağzı No:5, ahşap ve plastik gibi m..
3.7V Li-ion 14500 AA - 800 Mah 1C Şarjlı Pil (Başlı)
TGSR-5
Marka : Sertec Pil boyutu : 14.5 x 50.5 AA Voltaj : 3.7V Kapasite mah : 800 mah Kimya : lityum ion Ağırlık : 22 g..
Bursa Çift Saplı Paslanmaz Zırh Kebap Bıçağı No:2 - 40 cm
TGHR-OZK-UNDZÇ2
Ündeğerli Bursa Çift Saplı Paslanmaz Zırh Kebap Bıçağı No:2 - 40 cm
Ürün Açıklaması:
Ürün Adı: Ündeğerli Bursa Çift ..
